Kosova duhet të ketë konsensus për ta mbrojtur interesin nacional dhe shtetëror. E presidenti i vendit Hashim Thaçi, nuk është njeriu i duhur për t’i udhëhequr bisedimet me Serbinë.

June 19, 2019

Share article


Latest Publications

Related Espresso Insights

July 20, 2024

Espresso.Insights

What Can We Expect from von der Leyen’s Second Mandate?

by GLPS

June 14, 2024

Espresso.Insights

The One Year Anniversary of EU Measures against Kosova

by GLPS